Yaptığı başarılı çalışmaları ile dikkat çeken AK Parti Kale Mahallesi Teşkilatı üyeleri Murat Ayrancı öncülüğünde üzerlerinde “Bugün 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günüdür” yazılı tişörtlerle meydanda yerlerini aldı.

15 Temmuz hain darbe girişimini kınayan teşkilat, meydanda ayrıca dev Türk bayrağı açarak, birlik beraberlik görüntüsü verdi. Murat Ayrancı, yaptığı açıklamada geçtiğimiz yıl ülkemizin birliğine dirliğine ve bütünlüğüne yapılan hain darbe girişimini lanetlemek amacıyla teşkilat olarak saat kulesi meydanında ki Milli Birlik ve Demokrasi nöbetinde bir araya geldiklerini söyledi.

Teşkilat olarak her zaman büyük Türk devletinin yanında yer alacaklarını dile getiren Ayrancı, gün birlik beraberlik günü olduğunun altını çizerek, 15 Temmuz gibi hain darbe girişimlerinin bir daha yaşanmaması dileğinde bulundu. 15 Temmuz’da halkın meydanlara inerek, büyük bir destan yazdığına da dikkat çeken Ayrancı, “Darbe girişimi esnasında şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet diliyorum. Onlar kalbimizde ebediyen yaşayacaktır” dedi.

Teşkilat Başkanı Ayrancı ayrıca tam kadro olarak meydanlarda yer alan teşkilat üyelerine, Koordinatör Aslan Kiril, Samet Çinkaya ve her zaman yanlarında olan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar’a gönülden teşekkür etti.

Akar’dan teşekkür

Diğer yandan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, Kale Mahallesi Teşkilatı’nı ziyaret etti. Teşkilat üyeleri ile bir süre sohbet eden Akar, Ayrancı ve üyelerinden övgüyle söz ederek, başarılı çalışmalarından dolayı teşkilata teşekkür etti. Akar, daha sonra mahalle teşkilat üyeleri ile birlikte dev Türk Bayrağı önünde hatıra fotoğrafı çekindi.

(Ömür SOYTEMİZ)

Editör: TE Bilisim