Daha önce U.E.T.D Belçika Genk Şubesi ile yürüttüğü ortak proje kapsamında yetim çocuklara yönelik yardım kampanyası düzenleyen AK Parti Merkez İlçe Kale Mahallesi Teşkilatı, bu seferde kurban bayramı öncesi yardıma muhtaç 52 çocuğu sevindirdi. Tamamen mahalle teşkilatının kendi imkanları doğrultusunda yapılan kampanyaya ilgi yüksek oldu.

AK Parti Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Murat Ayrancı, geçtiğimiz aylarda U.E.T.D Belçika Genk Şubesi ile birlikte Çorum’da 250 yetim çocuğa yardım yapıldığını belirterek, Ramazan Bayramı’nda olduğu gibi Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahibi 52 çocuğu belirleyerek ayakkabı ve giysi yardımında bulunduklarını söyledi. Yardımların artarak süreceğini dile getiren Ayrancı, çocukların kıyafetlerine kavuşmasında ki mutluluğu görmenin güzel bir duygu olduğunu belirtti.

Çocuklarla yakından ilgilenen Ayrancı, yardım kampanyasında kendilerine yardımcı olan ve yol gösteren AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ile Mahalle teşkilatı Koordinatörü Aslan Kiril, Samet Çinkaya ve tüm mahalle teşkilatı üyelerine de ayrı ayrı teşekkür etti.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim