AK Parti Ankara Milletvekili Nurdan Şanlı, Ak Parti İl Kadın Kolları’nın 4. Olağan Genel Kurulu’na katıldı. Afra Düğün Salonu’nda düzenlenen genel kurulda bir konuşma yapan Milletvekili Nurdan Şanlı, AK Parti’nin kadın kollarının diğer partilerin kadın kollarına benzemediğini kaydederek, “AK Parti kadınları evlerine kapatmaya çalışıyor’ diye bir sürü laf çıkarttılar. Ama gelsin görsünler şuanda yaşanan il kongremizi, bu onlara yeterde artar” dedi.
Kadınların haklarını nasıl kullanacağını bilmediğini ifade eden Şanlı, “İşte biz bu konuda devreye girerek kadınlarımıza bu haklarını öğretmeliyiz. AK Parti kadınlara çok büyük değer veriyor” diye konuştu.
Ak Parti ile Türkiye’de birçok şeyin değiştiğini kaydeden Şanlı, “AK Parti olarak iktidar olduğumuz dönemde her alanda, binlerce proje ürettik ve hayata geçirdik. Bu projelerle birlikte siyasi ve ekonomik istikrarı elde ettik. Bu istikrarın sürmesi içinde yeninden AK Parti’mizin iktidar olması şart” dedi.
Kadına yönelik şiddetin uygulanan projelere rağmen bir türlü engellenemediğini kaydeden Şanlı, “Şiddetli bitirmenin en önemli yollarından birisi, buna yönelen erkeklerin zihinsel dönüşüme ihtiyacı vardır” dedi.
(Taner ŞİMŞEK)
Editör: TE Bilisim