Adalet ve Kalkınma Partisi’nde önceki gün açıklanan İl Yönetim Kurulu, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştirdi.
İl Başkanı Karadağ, Yönetim Kurulu içinde görev dağılımını açıklarken, İl Yürütme Kurulu’nun şu isimlerden oluştuğunu ifade etti:
Siyasi ve Hukuki İşler Başkanı Eyüp Arslan, Teşkilat Başkanı Murat Günay, İl Seçim İşleri Başkanı Yusuf Ahlatcı, Tanıtım ve Medya Başkanı Sümeyye Esenyel, Dış İlişkiler Başkanı Elvan Zorlu, Sosyal Politikalar Başkanı Gülay Malatyalı, Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Tuzcu, Ekonomik İşler Başkanı Mustafa Kılıç, Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkanı Faruk Özyılmaz, Mali ve İdari İşler Başkanı Oktay Yıldırım, Ar-Ge Başkanı Ömer Eren, İnsan Hakları Başkanı Hasan Algül, Çevre Şehir ve Kültür Başkanı Osman Tüzün, İl Sekreteri Cemalettin Polattaş.
İl Yönetim Kurulu toplantısında, Yaşar Anaç’ın istifası ile boşalan Merkez İlçe Başkanlığı’na, vekaleten, Merkez İlçe Başkan Yardımcısı, Teşkilat Başkanı Yasin Özübek’in görevlendirilmesi de kararlaştırıldı.


(Haber Merkezi) 
 
Editör: TE Bilisim