İl Kadın Kolları tarafından düzenlenen ilk yardım farkındalık eğitimine Genel Merkez İl Koordinatörü Nuran Alim, Milletvekilimiz ve TBMM İdari Amiri Salim Uslu, AK Parti İl Başkanımız Mehmet Karadağ, İl Kadın Kolları Başkanımız Meryem Demir, İl teşkilatı, merkez ilçe teşkilatı, kadın ve gençlik kolları teşkilatı mensupları katıldı. Acil ve Afetlerde Sağlık Hizmetleri Şube Müdürü Osman Tök, Ahmet Patıraman, Aysun Şahin ve Ümit Gözcü tarafından acil durumlarda ilk yardımın önemi ve acil müdahale yöntemleri hakkında bilgilendirme eğitimi verildi. 200 kişinin katıldığı eğitim sonrasında tüm katılımcılara sertifika verildi.

Seminer öncesi İl Başkanı Mehmet Karadağ "İl teşkilatı olarak sağlığa her zaman önem veriyoruz ve sağlık konusunda farkındalık oluşturmak için çalışmalar yapıyoruz. Organ bağışı ve kan bağışında bir günde en fazla bağışta bulunan teşkilatlar olduk. Acil müdahale anında yapılması gerekenler konusunda gerçekleşecek olan bu eğitimi uygulamaya ihtiyacınız olmayacağı sağlıklı, sıhhatli günler dilerim." şeklinde konuştu.

Seminer sonrası katılımcılara sertifikaları Genel Merkez İl Koordinatörü Nuran Alim, İl Başkanı Mehmet Karadağ, Milletvekili Salim Uslu, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir ve eğitmenler tarafından verildi.

İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir "Eğitime katılıp bu farkındalığın önemiyle hareket eden tüm katılımcılara ve eğitmenlerimize teşekkür ederim." dedi.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim