İl Başkanı Bekiroğlu'nun ziyaretinde, İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat, Mesut Ceylan, Şeyda Önen ve Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Oktay Erkoç da yer aldı.
AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu konuşmasında Ahmet Pehlivan’a yeni görevinde başarılar dilerken, gündeme dair yer alan konular hakkında da sohbet etti. PANKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Pehlivan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken, İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu ve yönetimine teşekkür etti.
İl Başkanı Bekiroğlu, “Bizlerde AK Parti ailesi olarak sizlerin yanında olduğumuzu ve desteklediğimizi bilmenizi istiyorum. Bilindiği gibi 15 Temmuz ülkemiz milli iradesine ve geleceğine kastetmek isteyen bir grup FETÖ yanlısı işbirlikçilerinin giriştiği kalkışma hareketine karşı başlatmış olduğumuz demokrasi nöbetlerinde yanımızda olduğunuz için teşekkür ederiz.
İktidarımız döneminde çiftçiye verilen destek oldukça fazladır. Özellikle pancar ekici çiftçilerimizi önemsiyor, ülkemizin yerli şeker üretiminde katkılarından dolayı teşekkür ediyorum. Bu denli büyük bir kooperatifin çalışmaları ülkemiz için önemlidir. Örneğin, Konya bu işin en büyük yükünü almaktadır. Konya’nın TORKU başarısının bir benzerini de Çorum’da kendi imkânları ile görmek isteriz. Bunun için elimizi taşın altına koyarak yardımcı olmak isteriz” diye konuştu.
PANKOBİRLİK Başkanı Ahmet Pehlivan ise, “Çorum PANKOBİRLİK olarak bundan sonra neler yapabiliriz, bunun üzerinde projeler yapmaya başlayacağız. Çorum PANKOBİRLİK’i daha iyi yerlere taşımamız gerekiyor. Çiftçilerimize sağlanan destekleri görmezden gelemeyiz. Çorum PANKOBİRLİK olarak çok çalışacağız ve hak ettiği yere getirmek için çaba sarf edeceğiz. Milletvekillerimizin ve sizlerin desteği ile PANKOBİRLİK’i şuan ki konumundan daha iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.
(Volkan SINAYUÇ) 
Editör: TE Bilisim