Seçim Bürosu’nun açılışına; AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül, Milletvekili adayları Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, AK Parti Çorum Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ve parti yöneticileri katıldı.

Açılış töreninde; AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Zeki Gül, Milletvekili adayları Erol Kavuncu, Serap Yıldırım, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar birer konuşma yaptı.

AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, Gülabibey Mahallesi Seçim Bürosunun açılışında teşkilat üyelerine ve gecenin geç saatinde açılışın yapılması için bekleyen vatandaşlara hitap etti.

Birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde Çorum halkına hizmet etmeyi ön planda tuttuklarını ifade eden Karadağ, bütün imkânları seferber yaparak, hizmet etme yarışına hep birlikte devam edeceklerinin altını çizdi.

AK Parti Çorum milletvekili adaylarının belirlenmesi konusuna da değinen Karadağ, ”Cumhurbaşkanımız dedi ki ben hem halkımı düşünürüm hem de teşkilatlarımı düşünürüm. Biz teşkilatlarımızdan gelen sivil toplumdan gelen kardeşlerimize öncelik vermeye gayret gösterdik. Buyurun işte içinizden gelen birilerini milletvekili adayı yaptık, artık bunlar size emanettir. Bundan sonra daha çok bütünleşin dedi ve bizde bütünleştik” dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu eleştiren Karadağ, ”Parti içerisinde kendisine muhalefetlik yapan ve rakibini kendisinden saha düşük oy alacağını düşünerek aday yaptı. Ama birazcık kıpırdanma sezince başka bir muhalefet partisiyle işbirliği yaparak kendi adayının daha düşük oy alması için gayret içerisine giriyor” diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir tarafta dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan olduğunu ifade eden Karadağ, diğer bir tarafta da kazanamayacağını anlayarak, parti içi çekişmesini Cumhurbaşkanlığı üzerinden yürüten ve rakibini burada alt etmeye çalışan bir ana muhalefet liderinin aday gösterdiği Muharrem İnce’nin olduğunu söyledi.

Açılıştan sonra gençlerle sohbet eden Karadağ, geleceğin teminatı yarınların mirası gençlerin AK Parti olarak, sosyal hayata daha aktif bir biçimde katılmalarını sağlamak amacıyla büyük bir destek verdiklerini hatırlattı.

AK Parti olarak gençlerin iyi bir iş sahibi olmaları ön planda tuttuklarını ifade eden Karadağ, gençlerin sağlıklı bir aile kurmaları ve toplum için sorumlu birer birey olmaları için nitelikli eğitimi ilk sıraya almaya devam ettiklerini söyledi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim