Gülüm Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen mevlide AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti il Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, şehit aileleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Okunan mevlidin ardından AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti il Başkanı Av. Mehmet Karadağ ve Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, şehit ailelerinin bulunduğu masaları teker teker ziyaret ederek onlara Kur’an-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye etti.

Programda konuşan AK Parti Merkez ilçe Başkanı Erhan Akar, Türk milletinin kına yakarak askere gönderdiği evladı tabut içinde geldiğinde “Vatan Sağolsun” diyebilecek kadar büyük bir millet olduğunu ifade ederek Afrin operasyonuna da bu düstur ile çıkıldığını söyledi.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ ise konuşmasında Her şehit anası ve babasını kendi ana ve babaları gibi gördüklerini söyledi. Vatanın bölünmez bütünlüğü, ezan ve bayrak için canlarını hiçe sayarak şehit olanların aileleri ve gazilerin her zaman yanlarında olduklarını söyleyen Karadağ, “Onlar bize değil biz onlara muhtacız. Türk milleti hiçbir zaman boyunduruk altına girmemiştir. Vatan, millet, bayrak ve ezan için seve seve canımızı vermeye hazırız dedi.

AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan da konuşmasında; Allah’ın kendisine de şehitlik mertebesine ulaşmayı nasip etmesini istediğini belirtti. Bu memlekette herkesin rahatlıkla işe gidip gelebilmesi, çocukların okuyabilmesi ve huzurun teminatının vatanı koruyan gençlerin sayesinde olduğunu ifade eden Ceylan, Müslüman topraklarının hepsinde huzursuzluk ve gözyaşının hakim olduğunu, bölgede parçalanmayan iki ülke bulunduğunu bunlarından Türkiye ve İran olduğunu söyledi. Türkiye’yi de parçalayabilmek için oyunlar oynandığını ve bu oyunların hiçbir zaman bitmeyeceğini anlatan Ahmet Sami Ceylan, bir ve beraber olarak şer güçlerin oyunlarının bozulacağını kaydetti.

Yapılan konuşmaların ardından mevlide katılanlara yemek ikramında bulunuldu.

(Erkan BAYATLI)

Editör: TE Bilisim