Çorum’da 21 Şubat 2015 tarihinden bu tarafa yürüttüğü İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ilerleyen zamanlarda yapılacak İl Gençlik Kolları Kongresi’nde adaletli bir seçim süreci yaşanması ve sağlıklı bir yapılanmanın oluşturulması adına makam, mevki ve koltuk sevdalısı olmayan gençler olarak 35 kişilik yönetim kurulu üyeleriyle birlikte istifa kararı aldıklarını ifade eden Ünal Yıldırım, “Aldığımız bu kararın şehrimize, partimize ve ülkemize hayırlı sonuçlar getirmesini Yüce Mevla’dan diliyoruz” dedi.
Konuyla ilgili yazılı bir açıklamada bulunarak görevi aldıkları gün verdikleri “Çorum’da yapılmayanı yapacak, geleceğe yön verecek bir gençlik olacağız” sözünü yerine getirmek için gece gündüz çalıştıklarını, gençliğin sesini ülke genelinde duyurduklarını, bu konuda sürekli proje ürettiklerini bildiren Ünal Yıldırım, “Gençliğin toplantı salonlarında dolgu malzemesi olan slogan atan değil gelecek için çalışan partimizin ilke ve esaslarını koruyup toplum yararına projeler geliştiren siyasetin önemli bir parçası olduğunu gösterdik. Ortak akıl ve vicdanın kabul etmediği hiçbir girişim içinde bulunmadık. Tüm projelerimizi paylaşıp yeni görüşler alarak öyle başlattık” diye konuştu.
Yıldırım, gençliğin hata yapmaması için bazı şeylerden taviz vermediklerini, ihanet odaklarının karşısında net tavırlarını ortaya koyduklarını, görev süresince yapılan iki genel seçimde partilerinin başarı çıkasını yükseltmeye gayret gösterdiklerini, Eylül ayı değerlendirmesinde 81 il arasından Gençlik Kolları olarak 9. Sırada yer aldıklarını, hak ve adalet yolundan asla ayrılmadıklarını ve koltuk sevdası olmadıklarını vurguladı. Tüm Çorumlulara kendilerine sağladıkları destek için teşekkür eden Ünal Yıldırım, bu süreçte kırdıkları herkesten helallik de istedi.
(Haber Merkezi)
 
Editör: TE Bilisim