Bahçelievler Belediye Başkanı ve Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Yusuf Yıldırım’ın oğlu olan Muhammet Talha Yıldırım, AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkanı Melih Ecertaş ile birlikte Doğu Karadeniz illerine yaptıkları ziyaretin ardından Çorum’a geldiklerini belirtti.
Muhammet Talha Yıldırım’ı makamında kabul eden Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, “Değerli arkadaşım Bahçelievler Belediye Başkanı ve Bahçelievler Spor Kulübü Başkanı Yusuf Yıldırım’ın oğlu olan Muhammet Talha Yıldırım’ı Çorum’da ağırlamak beni sevindirdi.” dedi ve ziyaretinden dolayı Yıldırım’a teşekkür etti.
Ardından, Belediye Başkan Vekili Zeki Gül, AK Parti Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Muhammet Talha Yıldırım ve AK Parti Çorum Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım'la birlikte AK Parti İl Teşkilatına ziyarette bulundu. Heyet AK Parti İl Teşkilatında TBMM İdare Amiri, Çorum Milletvekili Salim Uslu, AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu ve AK Parti Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç ile görüşme yaptı.
AK Parti Gençlik Kolları Genel Merkezi heyeti son görüşmesini ise yeni atanan Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları İl Başkanı Ünal Yıldırım ve üyeleriyle yaptı.



DÜĞÜNE KATILDILAR
TBMM İdare Amiri Çorum Milletvekili Salim Uslu ve AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, AK Parti Mecitözü İlçe Gençlik Kolları Başkanı Gökhan ve İnci Toprak çiftinin düğün merasimine katıldı.
Mecitözü'nde gerçekleşen düğüne ayrıca İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, Mecitözü İlçe Başkanı Alişan Yaşar ve AK Parti ilçe teşkilatı de tak kadro yer aldı.
Genç çifte mutluluk dileyen Milletvekili Salim Uslu ve İl Başkanı Bekiroğlu, evliliklerinin hayırlara vesile olmasını, çiftin hayırlarda birleşmesini temenni etti. Düğün akabinde Ak Parti Mecitözü İlçe Başkanlığı ziyaret edilerek teşkilatla 15 Temmuz süreci değerlendirildi.
Uslu,15 Temmuz’da milletin üç beş çapulcuya geçit vermeyerek yeni bir tarih yazdığını söyledi.
(Haber Merkezi)




(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim