AK Parti'nin her Ramazan ayında düzenlediği geleneksel iftar buluşması, geçtiğimiz Cuma günü fuar alanında gerçekleştirildi. İftar yemeğine AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, AK Parti Çorum Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti Çorum Milletvekilleri Salim Uslu, Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Başkanı Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, MHP İl Başkanı Mehmet Akif Aras, AK Parti Kurucularından 22. Dönem Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Emniyet Müdürü Murat Kolcu, Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu, Hitit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Reha Metin Alkan, Çorum Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çetin Başaranhıncal, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse, il-ilçe yönetim kurulu üyeleri, ilçe belediye başkanları, AK Parti ilçe başkanları, il genel ve belediye meclis üyeleri ile çok sayıda partili katıldı.

Yemek sırasında bir konuşma yapan İl Başkanı Mehmet Karadağ, parti teşkilatı olarak Ramazan ayında da boş durmadıklarını, Ramazan'ı dolu dolu geçirdiklerini belirterek, dünyada birçok ülkenin kan gölü içerisinde, çatışmalarla, savaşlarla, kaoslarla uğraşırken, Türkiye'nin huzur içinde bir Ramazan geçirdiğini anlattı. Türk milletinin ülkesine, bayrağına, ezanına, demokrasisine sahip çıkan bir ülke olduğunun altını çizen Karadağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım önderliğinde Türkiye'nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine hazırlandığını vurguladı. Karadağ, düzenledikleri iftar yemeğine katılan tüm milletvekillerine, parti üst düzey yöneticilerine, teşkilatlara, sivil toplum kuruluşlarına ve tüm katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, eski Çorum Milletvekili Ali Yüksel Kavuştu, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü de birer selamlama konuşması yaptı. Yemeğin sonunda ise AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan katılımcılara seslendi. Konuşmasında birlik-beraberlik vurgusu yapan Turan, Çorum teşkilatının başarılarıyla, çalışmalarıyla gurur duyduklarının altını çizdi.

Dualar eşliğinde gerçekleştirilen yemek, protokolün hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

(Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim