Toplantıda AK Parti Genel Merkezi’nin Türkiye genelinde yaptığı üye güncelleme çalışmalarında Çorum teşkilatının 12. sırada, “İmzanı At Kardeş Azerbaycan'a Destek Ol” kampanyasında da mali destek sıralamasında ise 10. sırada yer aldığı ve bölgesinde de birinci olduğu açıklandı.
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan, İl Koordinatörü Recep Yıldırım, AK Parti Çorum milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya, AK Merkez İlçe Başkanı Av.Yasar Anaç, ilçe ve belde belediye başkanları ile partililerin katıldığı toplantıda parti çalışmaları masaya yatırıldı.
Danışma meclisi toplantısında konuşan AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Ak Parti olarak ‘söz verdik yaptık’ sloganını kendilerine düstur edindiklerini belirterek, seçim döneminde vaat ettikleri şeylerin hepsinin tek tek yerine getirildiğini söyledi.
Başbakan Davutoğlu’nun Kut-ül Amare Zaferi hakkındaki görüşlerinin yer aldığı sinevizyon gösterimi ile devam eden programda Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım yaptıkları çalışmalar hakkında sunum yaptı.
Program sonunda AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan tarafından eski AK Parti İskilip İlçe Başkanı Ali Koçkaya’ya bugüne kadar yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür plaketi verildi.


Editör: TE Bilisim