Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş’ın başkanlığında düzenlenen 117. Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na Çorum’dan AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Teşkilat Başkan Yardımcısı Murat Yıldırım, İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, İl Gençlik Kolları Başkanı Burak Köse katıldı.

Toplantıda Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan teşkilatlara icraat konusunda uyarılarda bulunarak “Bu yürüyüşe ayağını uyduramayan kim varsa, başta bakan arkadaşlarım olmak üzere bunların hepsini kenara koymamız lazım” ifadelerini kullandı.

Ankara’da iki gün süren toplantılarda ‘metal yorgunluğu’ bulunduğu belirtilen il başkanları ve Belediye Başkanları ile ilgili de görüşmelerin yapıldığı öğrenildi.

Toplantılarda Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ardından çeşitli bakanlar tarafından da sunumlar yapıldı. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Erol Kaya da Büyükşehir ve İl Belediye Başkanları ile ayrı bir toplantı gerçekleştirdi. Genel Merkez Teşkilat Başkanı Mustafa Ataş da ayrıca İl Başkanları ile bir toplantı yaptı.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim