AK Parti Çorum Teşkilatları, Ankara’da AK Parti Genel Merkez İnsan Hakları Komisyonu’nun 11 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü nedeniyle düzenlediği etkinliğe büyük bir katılım sağladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başta olmak üzere çok sayıda bakan, milletvekili ve ülkenin dört bir yanından gelen teşkilat mensuplarının katılımıyla ATO Congresium’da gerçekleştirilen etkinliğe ilimizden ise 503 kişiden oluşan bir heyetin katıldığı öğrenildi.

AK Parti İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir başta olmak üzere diğer parti yöneticilerinin de yer aldığı Çorum heyeti, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da dikkatini çekmeyi başardı.

Ankara Ticaret Odası Kongre Merkezi’ndeki programa iştirak eden kadınlar üstlerinde “Çorum” yazılı giysileriyle salonda hemen farkedildi. Çorum teşkilatının “Çorum sizinle gurur duyuyor” sloganına, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da “Bizler de sizlerle gurur duyuyoruz” şeklinde karşılık verdiği belirtildi.

Dünya İnsan Hakları Günü programında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin mültecilere sahip çıkma konusunda ödül verilmesi gereken bir ülke olduğunu belirtti. Konuşmasından sonra insan hakları alanında çeşitli ödüller dağıtan Erdoğan, program bitiminde “Çorum” yazısı taşıyan kadınları yanına çağırarak hatıra fotoğrafı çektirdi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim