AKP İl Kadın Kolları Başkanlığını asaleten atanan Meryem Demir’in mazbatasını almak üzere Genel Merkez’e giden Bekiroğlu ve beraberindekiler, Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım ile Teşkilat Başkan Yardımcısı Hacı Turan’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.
Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren her iki Teşkilat Başkan Yardımcısı, Meryem Demir’i İl Kadın Kolları Başkanlığına atanmasından ötürü tebrik ederek görevinde başarı dileklerini ilettiler.
Bekiroğlu ve Demir’e ziyaretler sırasında AKP Oğuzlar İlçe Başkanı Alaaddin Coşgun ve İl Kadın Kolları üyeleri Adife Kanar, Semra Özdağ, Saliha Köklükaya ve Makbule Erden de eşlik ettiler.
İl Başkanı Bekiroğlu, AK Parti Çorum İl Teşkilatları içerisinde Kadın Kolları’nın ayrı bir yeri olduğunu hatırlatarak, “Kadın Kollarımıza bugüne kadar emek vermiş bütün hanım kardeşlerimin çabaları bundan sonra da artarak devam edecek ve partimize güç katmaya devam edecektir.” dedi.

“ERDOĞAN VE YILDIRIM’IN BİZE DUYDUKLARI GÜVENİN FARKINDAYIZ”
Bekiroğlu, ayrıca, AK Parti olarak önlerine çıkan her türlü zorluğa karşın azim ve kararlılıkla Parti ilkelerinden ayrılmadan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın kendilerine verdikleri sorumluluk ve güvenin farkında olduklarını vurguladı. Bekiroğlu, “AK Parti Kadın Kolları olarak bugün 4 milyonu bulan üye sayısı ile hem dünyanın en büyük kadın siyasi örgütlerinden birisi hem de kadınlar olarak gösterilen siyasi destekle siyaset dünyasında açan nadide çiçekler gibisiniz. Gerçekten AK Partimizin Kadın Kolları teşkilatımız fedakâr, gayretli, istekli ve güler yüzlü çalışmaları ile partimizin başarılı çalışmalarında her daim öncü güç olmuştur.” şeklinde konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim