Adalet ve Kalkınma Partisi  (Ak Parti) Genel Merkezi tarafından Ak Parti Bilgi Sistemi (AKBİS) içinde oluşturulan ve Teşkilatların parti içi ve parti dışı tüm faaliyetlerinin objektif kriterlerle puanlanarak toplam performanslarının AKBİS üzerinden takip edilmesi ve değerlendirilmesi amacıyla yapılan TPS'de, Mayıs ayında AK Parti Çorum İl teşkilatı birinci oldu.

AK Parti Çorum İl Başkanlığı görevine geldiği günden beri tüm teşkilatların performanslarının sürekli yükseldiğini kaydeden Karadağ, “Mayıs ayında AK Parti İl Teşkilatları arasında performans da en iyi derece yaparak Türkiye’de birinci olduk. Bu başarının elde edilmesinde özverili çalışan tüm teşkilatlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan sonra da aynı şekilde çalışmaya devam edip sürekli birinci olmayı hedeflerimiz arasına koyduk” diye konuştu.

17 yıldır her zaman millete daha da iyi hizmet etmenin, milletimizle hemhal olmanın ve milletimizin gönlünde taht kurmanın gayreti içerisinde olduklkarına değinen Karadağ, "gittiğimiz her toplumda gerek esnafımızın gerekse vatandaşlarımızın sıcak ilgi ve alakasına nail oluyoruz. Bizler bu sevinci ve mutluluğu Cumhurbaşkanımızın ve partimizin güzel hizmetler yapması neticesinde elde ediyoruz. Milletin derdiyle dertlenen milletinin mutluluğuyla mutlu olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan gibi davamıza sahip çıkarak kutlu yürüyüşümüze durmaksızın yorulmaksızın devam edeceğiz” ifadesini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıklamış olduğu 100 günlük icraat programına değinen Karadağ, “Bizler laf değil icraat üreterek gerçekleştireceğimiz proje ve çalışmalar ile gurur duyuyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 100 günlük icraat programını milletimiz ile paylaştığını kaydeden Karadağ, Cumhurbaşkanlığına ve Bakanlıklara bağlı kurumların, 100 günde ve yaklaşık 46 milyar liralık bütçe ile hayata geçirecekleri 400 projenin, yeni dönemin ateşleyici gücü olacağını dile getirdi.

Bu projelerden birisinin vatandaşların kamu hizmetlerine erişimini kolaylaştıran, hızlandıran ve maliyetleri azaltan e-devlet sistemini etkinleştirmek olduğuna vurgu yapan Karadağ, “Bir başka projemiz de, tüm icraatların, planların, projelerin ülke geneli ve bölgesel ölçek yanında 81 il bazında takibini sağlayacak bir sistemi, en kısa sürede Cumhurbaşkanlığı bünyesinde kurmaktır. Böylece tüm icraatları ve yatırımları Ankara’dan illerimize ve illerimizin her birinden Ankara’ya uzanan, karşılıklı etkileşime dayalı bir sistemle takip etme imkânına kavuşacağımıza inanıyorum” diye konuştu.

Doğrudan Cumhurbaşkanlığına bağlı kurumların 100 günde gerçekleştirmeyi hedefledikleri çok değerli projeleri olduğunu belirten Karadağ, “Bunlar içinde savunma sanayi projelerine ayrı bir önem verildiğini görüyoruz. Programda yer alan 400 projenin 48’i savunma sanayimize aittir” dedi.

Türk milletinin geleceğe umutla baktığını ifade eden Karadağ, yönetimlerin birbirlerine enkaz değil, her şeyiyle tıkır tıkır işleyen ülke devrettikleri bir Türkiye’ye kavuşmanın, milletin hakkı olduğunu söyledi. 

Türkiye’yi sadece ekonomisiyle, altyapısıyla, üstyapısıyla, insan gücüyle büyütmekle kalmadıklarını dile getiren Karadağ, “Bizim ülkemize ve milletimize asıl hizmetimiz, asırlardır yaşadığımız bozgun, gerileme, kayıp, moralsizlik iklimini tersine çevirmiş olmamızdır” diye konuştu.

Karadağ, “Bugün ister ticaret, ister ziyaret için yurt dışına giden tüm vatandaşlarımız, dünyanın her yerinde başı dik, özgüveni yerinde, bayrağına sahip çıkan, pasaportuyla gurur duyan bir şekilde dolaşabiliyor. Ülkemizin içinde de herkes geleceğine umutla bakıyor” değerlendirmesinde bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşmasında vatandaşlara yastık altı birikimlerini ve dövizlerini piyasada dolaşıma koymaları çağrısını desteklediklerini açıklayan Karadağ, Türkiye’de insanların artık ticaretten siyasete her alanda planını, programını, hesabını geleceğin büyük ve güçlü Türkiye’si üzerine yaptığının altını çizdi.

Millete geçen 16 yılda mahcup olmadıklarını ve önümüzdeki beş yılda da mahcup olmayacaklarını kaydeden Karadağ, yeni dönemin ve 100 günlük icraat programın ülke ve millet için hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

Editör: TE Bilisim