Teşkilat performanslarının değerlendirildiği AKBİS sisteminde İl Kadın Kollarını 71. sıradan 2. sıraya çıkaran ve aylardır ilk 5’te yer alan AK Parti Çorum İl Kadın Kolları bu ay yine ikinci olmayı başardı.

İl, ilçe ve mahalle teşkilatlarının koordineli, uyumlu ve ilk günkü heyecanıyla çalışmasının başarıyı getirdiğini dile getiren Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, “AK Parti’ye gerçekten gönül vermiş, birbiriyle uyumlu bir şekilde çalışan motivasyonu yüksek bir ekiple çalışıyor olmanın heyecanı ile İl Kadın Kolları olarak AKBİS sisteminde 71. sırada devraldığımız görevi Mart ayında gösterdiğimiz performansla ikinciliğe çıkardık, çalışmalarımızın sürekliliği ile de ilk 5’ten düşmeyen ekibimiz bu ay da yine 2. oldu” dedi.

AK Parti İlçe Kadın Kolları teşkilatlarının da ayrıca değerlendirildiği AKBİS sisteminde ilçelerin başarıları ile yine göz doldurduğunu dile getiren Demir sözlerini şöyle sürdürdü: “919 ilçenin performansının değerlendirildiği sistemde Kargı İlçe Kadın Kolları teşkilatımız 2 kez Türkiye 1.’si oldu. Kadın İlçe Kolları Teşkilatı olarak bu başarımızın arkasında il, ilçe, mahalle tüm teşkilatların birlik ve beraberlik içinde çalışması ile gönülden çalışan, emeğini esirgemeyen bir ekibe sahip olmanın verdiği motivasyon yatıyor. Bizlerin başarısında ilk günkü heyecanla ekip ruhunu ortaya koyarak çalışan kadın kolları teşkilat mensuplarına teşekkür ederim”

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim