Konuşmasına AK Kent, Bahçelievler, Buharaevler, Çepni, Çöplü, Gülabibey, Kale, Karakeçili, Kunduzhan, Mimarsisan, Ulukavak, Üçtutlar, Yavruturna ve Yeniyol mahallelerine selam göndererek başlayan Aşgın, konuşmasına şu şekilde devam etti:

“Çorum bugün bir başka güzel. Güneş bir başka, hava bir başka güzel. Yiğit adam Recep Tayyip Erdoğan’ı yalnız bırakmadınız.

AK Parti asla sıradan bir parti değildir. Bir sevdanın, bir davanın adıdır, bir misyonun adıdır. Eğer AK Parti sıradan bir parti olsaydı bu meydanı doldurabilmemiz mümkün değildi. AK Parti bir sevdanın adıdır, davanın adıdır. AK Parti’yi 2002’de millet kurdu. Onun tabelasını burada siz açtınız. Bugünlere bu partiyi sizler getirdiniz.

16’da 16 yapmaya var mısınız? Merkez ilçe madem ağabey belediye, Allah’ın izniyle, sizlerin destek ve dualarıyla önce merkezde belediyeyi alacağız, sonra 14 ilçe ve 2 beldemizde belediyeyi alacağız. Çorum’un Tayyip Erdoğan’ın arkasında nasıl dimdik durduğunu tüm cihana göstereceğiz.

Çorum’un bir evladı olarak, bütün hayatı Çorum’da geçmiş bir kardeşiniz olarak sizinle gurur duyuyorum. 31 Mart seçimi sıradan bir seçim değil. Bu seçime Halli İbrahim Aşgın’ı belediye başkanı yapma seçimi olarak bakmayınız. Sıradan bir seçim değil. Myanmarda’daki masumun, Filistin’deki mazlumun, Azerbaycan’daki mazlumların seçimidir. Bütün mazlum milletlere kol kanat geren Recep Tayyip Erdoğan’ın seçimidir. 2023, 2053, 2071 vizyonumuza emin adımlarla ilerleyecek miyiz, ilerlemeyecek miyiz, bunun seçimidir. Milletin, devletin bekasının seçimidir.

Projelerimden de bahsetmek isterim. Biz dev projelerimizle geliyoruz. Hizmetlerimizle geliyoruz. Yeni şehitlik projemizle, kongre ve kültür merkezimizle, arastanın iyileştirilmesi projesiyle, akıllı otoparklarla, millet kıraathanesiyle, engelsiz parklarla geliyoruz. Gönüller yapmaya geliyoruz.” (Taner ŞİMŞEK)

Editör: TE Bilisim