AK Parti Çorum İl Danışma Meclisi toplantısı önceki gün yoğun bir katılımla yapıldı. Turgut Özal İş Merkezi’nde bulunan Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen toplantıya AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Kırşehir Milletvekili Sahip Çetinkaya, AK Parti İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Başkanı Av. Yaşar Anaç, Belediye Başkan Yardımcısı Turan Candan, Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya, il ve merkez ilçe yöneticileri, ilçe–belde belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, gençlik ve kadın kolları ile partililer katıldı.
Toplantının divan başkanlığını İl Başkan Yardımcısı İsmail Yağbat üstlenirken, katip üyeliklere ise İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan, Adem Oğuzhan Kaya, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Lütfi Alkan ile İl Kadın Kollarından Adife Kanar getirildi. Toplantıda sırasıyla İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Milletvekilleri Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, Ahmet Sami Ceylan ile Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş birer konuşma yaparak 1 Kasım seçimlerini, ülke ve Çorum gündemini değerlendirdiler.
Konuşmaların ardından 1 Kasım seçimlerinde Türkiye ortalamasının üzerinde oy alarak Çorum’u yüzde 62’lik oy oranı ve 3 milletvekili ile meclise taşıyan teşkilat sorumlularına Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş tarafından teşekkür belgesi verildi. Ataş ilk olarak mahalle teşkilat başkanlarına birer altın takarak başarılarından ve özverili çalışmalarından dolayı kutladı. 14 ilçe başkanının tamamının da Türkiye ortalamasının üzerinde oy aldığını vurgulayan Ataş, birinci olan Uğurludağ İlçe Başkanı Yakup Torun’dan başlayarak tüm ilçelerin başkanlarına teşekkür belgesi verdi. Ataş, Çorum Merkez İlçe Başkanı Yaşar Anaç’ın da teşekkür belgesini verdikten sonra köy muhtarlarını ödüllendirdi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim