AK Parti İl Kadın Kolları Teşkilatı ziyaretler kapsamında ilk olarak Mahalle Muhtarı Hasan Kızıltepe’yi ziyaret etti. 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kapsamında dolayısıyla Bahçelievler KKSM 'de etkinlik düzenleyen partililer daha sonra Bahçelievler KKSM 'deki kursiyerler ile bir araya gelerek sohbet etti. Bahçelievler Mahallesi' nde bir kadın girişimci tarafından işletilen işyerini de ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları üyeleri işletme sahibi Özlem Gülhan 'a hayırlı işler dileklerinde bulunuldu.

Bahçelievler Mahallesi'nde ikamet eden AK Parti gönüllülerinin de ziyaret edildiği program kapsamında açıklama yapan AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Meryem Demir, dolu dolu bir Bahçelievler ziyareti gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Ziyaretler sırasında kadınların her alanda varlığını, gücünün toplumun her kesimine yansıdığını görmenin kendilerini mutlu ettiğini anlatan Demir, ziyaret ve etkinliklerin tüm mahallelerde ve ilçelerde devam edeceğini belirtti.

Demir, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 'Kadın siyasetin öznesidir' sözüyle bizlere yüklediği anlamlı misyonu layıkıyla yapmanın gayretindeyiz. Kadınlarımız hayatın her alanında güçlü ve dimdik bir şekilde var olduğu sürece ülkemiz daha güçlü yarınlara ulaşacaktır. Güçlü yarınlar güçlü kadınların yetiştirdiği evlatlar ile doğacaktır" dedi. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim