Huzurevine gerçekleştirilen ziyarette yaşlılarla sohbet eden gençlik kolları üyeleri, onların bayramlarını kutlayıp bayramda yalnız olmadıklarını her zaman bir evlatlarının da burada yanlarında olduğunu dile getirdi. Yaşlıların milletin en büyük değerleri olduğunu anlatan Yıldırım, yaşlıların tecrübelerinden yararlanmak gerektiğini ve onların en değerli kaynaklar olduğunu vurguladı.
Kurban Bayramı etkinlikleri kapsamında Şehitliği de ziyaret eden AK Parti İl Gençlik kolları üyeleri, şehitler için dualar etti.
Şehitlik ziyaretine İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Lütfi Alkan, Seydi Yağlı, Onur Sağlam, Kazım Öztaş, İbrahim Kekeç, Oktay Erkoç, Abdullah Alkaç, Muhammed Sağlam,Ziya Kurak, Gamze Değirmenci, İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyeleri Furkan Kestek, Nigar Gamze Yıldız katıldı.
AK Parti Çorum İl Gençlik Kolları Bayram kapsamında ayrıca Sosyal Politikalar Birim Başkanlığı ve İnsan Hakları Birim Başkanlığı öncülüğünde “#YasinBörü yü unutmayacağız, unutturmayacağız” projesi ile kurban bayramında evine kurban eti girmeyen ailelere de yardımcı oldu.
AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, “Haince katledilen Yasin Börü için AK Parti Gençlik Kolları teşkilatı olarak 81 ilde gerçekleştirilen program ile onun anısını hep yaşatan bir teşkilat olma yolunda ilerlemeye devam ediyoruz. Yasin Börü bir son değil bir başlangıçtır. Asla hainlik ile terör ile bitmeyecek teşkilatın içinden giden küçük bir karanfildir” dedi.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim