Gençliği camiye giderek, namaz kılmalarını teşvik etmeye çalışan AK Gençlik, bu amaç doğrultusunda namaza gelen gençlere çikolata dağıtarak onları sabah namazına geldikleri için ödüllendirdi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, “Camilerin gençler ile dolmasını sağlamak, geleceğin müslüman neslini oluşturmak bizim en önemli görevimizdir. Öyle bir gençlik oluşturmalıyız ki bu gençlik dinine bağlı olduğu kadar ilimli ve irfanlı olmalıdır. Dinini bilmeyen bir gençliğin ne vatanına ne de milletine faydası olur. Gençlerin geleceğin nesli olmasını sağlamak için onları camilere getirmeli ve onlara dinimizi öğretmek için çaba göstermeliyiz. Gençlik sen dinini bildiğinde güzelsin, geleceğine yön verince güzelsin. Sen öyle bir nesil olmalısın ki İslamı tekrar dünyaya anlatan bir güç olmalısın" dedi.
Sabah namazı buluşmalarına AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, İl Başkan Yardımcısı Mesut Ceylan, İl Gençlik Kolları Başkanı Ünal Yıldırım, önceki İl Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Böçek, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Lütfi Alkan, Yunus Emre Özdemir, Kerep Ölçer, Seydi Yağlı, Oktay Erkoç, Onur Sağlam ve Furkan Kestek katıldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim