Zirve Fitness Clup, Bahçelievler 1. Sokak’ta, Kız Meslek Lisesi karşısında hizmet vermeye başladı.

Tesisin işletmeciliğini üstlenen Fahrettin Öztemiz, Gazi Üniversitesi Spor Akademisi mezunu, pek çok spor federasyonunun yönetiminde görev yapmış, Çorum’un tanınmış spor adamı.

Her branşta akademi mezunu antrenörlerin görev yaptığını belirten Fahrettin Öztemiz, “Bir spor okulu konseptinde, sporseverlerin beklentilerine karşılık vermeye çalışıyoruz” dedi.

Zirve Fitness Clup bünyesinde, fitness, pilates, zumba, kickboks, taekwondo, cimnastik, okçuluk ve yüzme branşlarında, aile ortamında spor yapma imkanı sağlandığını anlatan Öztemiz, “Güçlü ve mutlu olmanın temeli sağlıktır. Sağlığa ulaşan yol da spordan geçer. Tüm hemşehrilerimizi, spor salonlarına ve hareketli bir yaşama davet ediyoruz” diye konuştu.

Zirve Fitness Clup’ta özel havalandırma sistemi, kirli havayı alıp temiz hava akışını sağlıyor. Soyunma odaları, duş ve lavabolar da son derece modern şekilde dizayn edilmiş durumda. Üç bayan, üç erkek antrenör hizmet veriyor. Halis Duran yüzme, Bünyamin Coşkun fitness, Burcu Balcı pilates, Seda Talancı kick-boks, Aybike Karatağ ise zumba-jimnastik hocası.

Fahrettin Öztemiz

Slogan: “Zirvede kal, fit kal!”

(Aliye ÖNCEL)

Editör: TE Bilisim