Aile Eğitimleri’nin tamamlanması nedeniyle gerçekleştirilen bir törenle katılımcılara belgeleri dağıtıldı.
Belge törenine Dodurga Garnizon Komutanı Ünal Aktaş, İlçe Millî Eğitim Müdürü Murat Ali Köksal, İlçe Emniyet Müdürü Uğur Çorumlu, İlçe Müftüsü Murat Akçay ve çok sayıda davetli katıldı.
Aile Eğitimleri hakkında bilgi veren Mustafa Kemal İlkokulu Müdürü Ersoy Özkeskin, öğrencilerin davranışsal ve akademik gelişimlerine katkı sağlayacak ebeveyn tutumları oluşturulmak amacıyla beş oturum olarak gerçekleştirilen eğitimlere, 140 kayıtlı başvuru alındığını ve tüm oturumlara katılan 109 katılımcının belge almaya hak kazandığını söyledi.
Çalışmanın Mustafa Kemal İlkokulu koordinatörlüğünde, İmam Hatip Ortaokulu ve Şehit Murat Alıcı Ortaokulu tarafından yürütüldüğünü ifade eden Ersoy Özkeskin, uygulanan Aile Tutum Ölçeği sonuçlarına göre eğitim konularının belirlendiğini, eğitim faaliyetlerinde Hitit Üniversitesi ve Çorum Rehberlik Araştırma Merkezi Müdürlüğü ile işbirliği yapıldığını belirtti.
Daha sonra katılımcılara belgeleri Garnizon Komutanı Aktaş, İlçe Millî Eğitim Müdürü Köksal ve İlçe Emniyet Müdürü Çorumlu tarafından verildi.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim