AK Parti Çorum milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor.Osmancık ve Fatih caddelerinde ziyaretlerde bulunan milletvekili adayı Ceylan’a esnafların ilgisi yoğun oldu. Esnaflara bol kazanç dileyen Ceylan, 1 Kasım seçimlerinde partisine destek istedi. Esnaflarla sohbet ederek taleplerini de dinleyen Ceylan’ın gösterilen ilgi karşısında memnun olduğu gözlendi.
AK Parti’yi milletin kurduğunu ve tabelasını da milletin astığını dile getiren Ceylan, kuruşundan bugüne kadar milletle beraber yürüyen AK Parti’nin milletin desteğiyle bugünlere geldiğini vurguladı. Ceylan, 1 Kasım’dan sonra da milletin desteğiyle yollarına devam edeceklerinin altını çizdi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun açıkladığı seçim beyannamesi ile ilgili de açıklama da bulunan Ceylan, seçim beyannamesinin milletin isteklerini, arzularını ve beklentilerini karşılayacak bir yol haritası olduğunu kaydetti.s Ceylan, birilerinin konuşurken AK Parti’nin verdiği sözleri yerine getirdiğini sözlerine ekledi.
Editör: TE Bilisim