Ak Parti İl Başkanlığı’nda düzenlenen toplantıda partililerle bir araya gelen Ceylan, geçmiş dönem çalışmalarını değerlendirerek, Ak Parti Çorum milletvekili aday adaylığı için başvuru dosyasını İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu’na teslim etti.
Ak Parti il ve ilçe teşkilatı üyeleri ile çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda açıklamalarda bulunan İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Ak Parti’de aday adaylığı başvurularının başladığını belirterek 20 Şubat’a kadar devam edeceğini söyledi.
Tüm aday adaylarına bu süreçte başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Bekiroğlu, “Yol ve dava arkadaşımız Ahmet Sami Ceylan’a gösterilen bu sevgi bizleri çok mutlu etti. Bizden önceki il başkanının partimizden aday adayı olması ise bizleri ayrıca gururlandırdı. Yıllar önce bir tohum ekildi ve şimdi bu ağaç meyvesini veriyor. Bizler bunun bilincindeyiz. Bizler bu yolun yolcusu, bu davanın neferleriyiz. Davamıza hizmet eden herkese teşekkür ediyorum. Ahmet Sami Ceylan’ın aday adaylığını kutluyor, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
(Onur MÜLAZIM)
Editör: TE Bilisim