AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Ahmet Sami Ceylan, yangını hep birlikte söndürme ve Türkiye’yi yeniden yükselişe geçirme çağrısı yaptı.
Ceylan, AK Parti Kadın Kolları tarafından düzenlenen çay partisinde kadınlara seslendi.
İnci Restaurant'ta düzenlenen toplantıya; Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün eşi Hatice Külcü, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Melek Pehlivan, İl Genel Meclis Üyesi Yurdanur Özzehinli, Ahmet Sami Ceylan'ın eşi Ebru Ceylan, Kadın Kolları üyeleri ve çok sayıda kadın katıldı.
Kadınlara hitaben yaptığı konuşmada, "Kadınlar bu davanın lokomotifidir. Sizlerin bu davanın bugünlere gelmesinde, AK Parti'nin 13 yıldır iktidarını sürdürmesinde büyük emek ve katkılarınız var" diyen Ceylan, kazanımların devamı için AK Parti’nin yeniden, tek başına ve güçlü bir şekilde iktidar olması gerektiğini söyledi.

“TERÖRÜN KÖKÜ KAZINACAK”

AK Parti döneminde gerçekleştirilen yatırım ve hizmetleri hatırlatan Ahmet Sami Ceylan, Türkiye'nin bir daha duraklama, yerinde sayma lüksünün olmadığını 7 Haziran'dan sonra herkesin daha iyi anladığını da belirterek, anaların gözyaşları dinmişken terörün yeniden hortladığını, çözüm sürecinin kıymetini bilmeyen, anlamayan çevrelerin de, şehit kanı üzerinden çirkin emellerine ulaşmaya kalkıştığını ifade etti.
Ceylan, son 35 yıl içinde terörle mücadeleye 1 trilyon dolar para harcandığını belirterek, “Şu anda Türkiye’nin kasasında 150 milyar dolar para var. Terör sorunu olmasaydı Türkiye şu anki bulunduğu noktadan 7 kat daha gelişmiş olacaktı” dedi.

"BU MEMLEKETİ KİMSEYE BÖLDÜRMEYİZ"

Ceylan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Türkiye artık kendi tankını, kendi tüfeğini, kendi helikopterini, savaş uçağını yapar duruma geldi.
7 Haziran seçimlerinin ardından terörü yeniden hortlattılar. Şimdi de gereken cevabı aldılar. Son 30 yılın en ağır darbesini alan PKK’nın beli de, kolu da kırılmıştır. Bizler bu memleketi kimseye böldürmeyiz, kimseye parçalatmayız. Tek devlet, tek millet, tek bayrak konusunda taviz vermeyeceğiz.”



Editör: TE Bilisim