Karataş Otomotiv’in bünyesine kattığı FİAT Bölge Bayii’nin açılışına katılarak burada davetlilere seslenen Milletvekili Ceylan, Karakaşlar ailesinin büyümeye devam ettiğini vurgulayarak tören öncesinde görüştüğü Maliye Bakanı Naci Ağbal’ın da konuklara selamını iletti.
Ekonomik büyümelerin olağan şeyler olduğunu ve 2002 yılından beri ülkenin buna alışık olduğunu anlatan Milletvekili Ceylan “Bizim alışık olmadığımız şeyler son zamanlarda başımıza geliyor. Büyükşehirlerde yaşanan terör olayları canımızı yakıyor. Ekonomi bir şekilde rayına girer. Bir şekilde 2023 hedefi doğrultusunda dünyanın ilk 10 ekonomisi arasına gireriz. Ama bu topraklarda huzur, güven, istikrar, kardeşlik ve hoşgörüyü sağlamamız lazım. Terörün renginin, dilinin, dininin, ırkının, mezhebinin olmadığına hep birlikte son olaylarla yine şahit olduk. 78 milyon insan olarak iktidarıyla muhalefetiyle, CHP’lisi, MHP’lisi ile tek vücut olmalıyız. Bizim Türkiye’den başka gidecek yerimiz yok. Bunun için bu topraklarda sevgi ve hoşgörüyü artırmalıyız” diye konuştu.
Çorum’un büyük bir komplekse daha kavuşmasının mutluluğunu yaşadığını bildiren Ceylan, bu tür açılışların ilimizin müteşebbis ruhunun bir göstergesi olduğunu ifade ederek Karataş ailesini kutladı.
(Volkan SINAYUÇ)
Editör: TE Bilisim