Çoğu milletvekili adayları gibi kimseye vaat vermeyeceğini, ‘ben şunu yaparım’, ‘ben bunu getiririm’ gibi söylemlerden uzak duracağını aktaran Ahmet Sami Ceylan, telefonunun herkese açık olduğunu, 15 yıldır aynı telefon numarasını kullandığını ve kullanmaya da devam edeceğini, herkesin kendisine bir telefon kadar yakın olduğunu söyledi.

EN İYİ KOALİSYONDAN EN KÖTÜ TEK BAŞINA İKTİDAR DAHA İYİ
En iyi koalisyondan en kötü tek başına iktidarın daha iyi olduğunu dile getiren Ceylan, “Tek karar verici hükümet daha seri ne net kararlar verir. Bu yüzden tek başına iktidardan yanayız. İktidara en yakın parti ise Adalet ve Kalkınma Partisi’dir. AK Parti’yi gelin hep beraber iktidara taşıyalım” dedi.
İstikrar ve huzurun devam etmesi için Çorum halkının desteğine ihtiyaçlarının olduğunu ifade eden Ahmet Sami Ceylan, “Benim için Çorum, 14 mahallesi, 759 köyü ve 530 bin nüfusu ile birdir. Çorum’umuz da toplumsal barışa eskisinden daha çok ihtiyacımız var. Birbirimize kenetlenerek sarılmalıyız. Türkiye’nin başına bela olan terörü ancak birlik ve beraberlik içerisinde sona erdirebiliriz. Allah bizlere bir daha şehit acısı yaşatmasın” şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilisim