Terörün ana muhalefetin yerine geçmeye çalıştığını ifade eden Saatcı, ana muhalefet boşluğu ya da muhalefet partilerinin ürettiği boşluğu terörün değerlendirmeye çalıştığını kaydetti. Yaptığı yazılı açıklamada; bu ülkenin altına dinamit koyan küresel emperyal güçlerin taşeronluğuna soyunan terör örgütleri ve destekçilerinin başarılı olamayacağını anlatan Saatcı, “Milletimize düşen görev; birlik ruhu içerisinde, ortak akılla, aklıselime dayalı olarak teröre, terör örgütlerine, terörü besleyen ve yönlendiren kirli odaklara karşı yekvücut olmaktır” dedi.
Türkiye’ye karşı kurulan tuzakların her dönem karşında dimdik duran bir Memur-Sen olduğunu kaydeden Saatcı, “Bir sendikadan çok öteyiz. Biz biliyoruz ki bu ülke korku tünelinde çıkmazsa ensesinde soluyan diz çöktürmeye çalışan parazitler milletin sırtında sökülüp atılmazsa bizim alacağımız kazanımların hiçbir anlamı yok. Bu ülkede ekonominin bir süre toparlanamamasının ve her defasında bütün kazanımların sıfır noktasına dönmesinin arkasında yatan temel neden bu ülkede ham demokrasinin tam demokrasi olmayışı bu ülkede istikrarın bir türlü yakalanamayışı ve ensemizde her zaman tehdit savuranların hükümdarlığının devam etmesinden kaynaklanıyor” dedi.
Memur-Sen ve Eğitim Bir-Sen ailesi olarak ülkenin önünün açılması için vesayetçilerin değil millet ve millet iradesinin yanında yer aldıklarını anlatan Saatcı, açıklamasında ülkenin altını oymaya çalışanların dokunulmazlığının olmaması gerektiğini ifade etti. Mecliste dokunulmazlıkların kaldırılması konusundaki ortaya konan iradeye sonuna kadar destek verdiklerini anlatan Ahmet Saatcı, “Bu ülkenin altını oymaya çalışanların dokunulmazlığı olmasın. Bu ülkenin kaynaklarını cebine aşırmaya çalışanların dokunulmazlığı olmasın. Bu ülkede millete, vatana, insana, medeniyete, mazlum coğrafyalara, Türkiye düşmanlarına hizmet üretenlerin kürsüde sözünü söyleme fikrini açıklama hürriyeti dokunulmazlığı her zaman olsun” şeklinde ifadede bulundu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim