Üst akıl tarafından organize edilen ve FETÖ ile diğer işbirlikçileri tarafından yaşanan darbe girişimi sonrasında bir diğer terör örgütünün sahneye çıktığını vurgulayan Memur-Sen İl Temsilcisi Saatci, “Diyarbakır’ın Çınar ilçesindeki saldırının acısını yaşarken dün gece Van merkez İpekyolu İlçesi’nde polis evi ve polis merkezine yapılan bombalı saldırının ardından bu sabah da, Elazığ Emniyet Müdürlüğü’ne ve öğlen saatlerinde de Bitlis’te bombalı saldırı gerçekleştirildi” dedi.
Türkiye genelinde son 12 saat içinde yapılan saldırılarda 12 asker, polis ve sivil vatandaşın şehit olduğunu, 298 kişinin ise yaralandığını hatırlatan Saatci, “Hayatını kaybeden asker, emniyet mensubu ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara da acil şifalar diliyoruz. Darbeye bir ve beraber olarak direnen, namlusu millete dönmüş tanka selam durmayıp, kışlasına geri gönderen milletimiz, bu saldırıların üstesinden de gelecek güce sahiptir.
Her türlü terör örgütü, onların işbirlikçileri, iç ve dış uzantıları birlik ve beraberliğimize yenilecek, kazdıkları kuyuya düşecek, döktükleri kanda boğulacaktır. Vatandaşlarımız birlik ve beraberliğini korumalı, kendisini bölmek isteyenlere bu fırsatı vermemelidir. Milletimizin elde ettiği bütün başarılar ve kazandığı savaşlar birliğimiz, beraberliğimiz ve kardeşliğimiz sayesinde olmuştur. Terör örgütlerinin birinin sahneden inip, ötekinin çıktığı bu dönemde de en çok ihtiyaç duyduğumuz, birlik ve beraberliğimizdir.
Memur-Sen ailesi olarak; Saldırılarda hayatını kaybeden güvenlik güçlerimiz ve vatandaşlarımıza bir kez daha Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar, her acısını paylaşarak azaltan milletimize de başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerimizi sunuyoruz” diye konuştu.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim