Uzun süredir yakalandığı amansız hastalıktan kurtulma mücadelesi veren ve İstanbul’da tedavisi sürdürülen Filiz İmal, önceki gün hastanede yaşamını yitirdi.

Ülkü Ocakları eski Başkanı Ahmet Hattap İmal’in annesi ve Orhan İmal’ın eşi olan Filiz İmal’ın cenazesi önceki gün öğle saatlerinde doğum yeri olan Çorum’un Bayat İlçesi’ne bağlı Toyhane Köyü’nde getirildi. Köy Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Filiz İmal, köy mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze namazına Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili ve Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, MHP İl Başkan Yardımcısı Ömer Kaşık, Bayat İlçe Başkanı Bekir Güngör, Mecitözü İlçe Başkanı Hüseyin Güneş, Kamu-sen İl Temsilcisi Selim Aydın, Türk Büro Sen Şube Başkanı Sami Çam, Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, MHP eski il başkanları Hüseyin Esenyel, Ercan Daşdan ve Bekir Çetin, eski belediye meclis üyesi Ali Beyaz, İmal ailesinin sevenleri ile eş, dost ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

ÇORUM HABER, merhumeye Allah’tan rahmet, ailesi ve tüm sevenlerine başsağlığı diler.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim