MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, ilk olarak Çorum Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Burada, TSO Başkanı Çetin Başaranhıncal ile bir süre görüşen Anak, kendisinin de iş dünyasının içinde bulunduğu hatırlatarak, sanayicilerin sorunlarını çok iyi bildiklerini söyledi.
Anak, “Toplumun en önemli kesimlerinden biri olan sanayicilerin sorunlarına yıllardır vakıfım, bunların çözümü için hem yerelde hem de ulusal düzeyde gerekli çalışmaları katılımcı bir anlayışla hep birlikte yürüteceğiz” dedi.
Anak, ayrıca, 7 Haziran’daki seçimlerin ülke geleceği açısından büyük önem taşıdığını belirtti. Bu iktidarı sandıkta değiştirecek güce, yüreğe, bilgiye, birikime, tecrübeye sahip tek siyasi gücün MHP olduğunu kaydeden Ahmet Anak, "7 Haziran Türk milletinin kurtuluş günüdür” şeklinde konuştu.

HAYIR ÇARŞISINDA ANLAMLI ETKİNLİK
MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak, daha sonra eşi ile birlikte Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Hayır Çarşısını ziyaret etti. Burada, dernek yetkilileri ile görüşen Anak, Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin Çorum’da önemli bir boşluğu doldurduğunu söyledi. Yağmur Damlası Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Çorum İl Temsilcisi Mustafa Taştan’ı ve diğer yöneticileri özverili çalışmalarından dolayı tebrik eden Ahmet Anak, derneğe ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere giysi yardımında bulundu.

TÜRKAV BAŞKANI ERKÜN İLE GÖRÜŞTÜ
MHP Çorum Milletvekili Aday Adayı Ahmet Anak’ın son durağı ise Türkiye Kamu Çalışanları Vakfı (TÜRKAV) Çorum Şubesi oldu. TÜRKAV Başkanı Mehmet Ferit Erkün ile bir süre görüşen Ahmet Anak, kamu çalışanlarının sorunlarına ilişkin çeşitli bilgiler aldı.
(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim