2017 yılı hizmet döneminin başlangıcı dolayısıyla Cumartesi günü Büyük Otel’de düzenlenen kahvaltıya AK Parti Çorum Milletvekilleri Ahmet Sami Ceylan ve Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt, AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Recep Çıplak, İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya ve Meclis üyeleri katıldı.

İl Genel Meclisi Başkanı Halil İbrahim Kaya yaptığı kısa selâmlama konuşmasında, Vali Kılıç’a ve kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ ise Çorum’da Cumhuriyet tarihinde görülmemiş hizmetlere imza atıldığını belirterek, “Bu güzel hizmetlerin hayata geçirilmesinde İl Genel Meclisi’nde görev yapan AKP, CHP ve MHP gruplarının ortak katkısı bulunmaktadır. Bu nedenle tüm İl Genel Meclisi üyelerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

Ardından söz alan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise Çorum’un birlik ve beraberliğini yansıtan bu kahvaltıda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Çorum, bizim ortak paydamızdır. İl Genel Meclisi’nin temel amacı da Çorum’da yaşayan tüm vatandaşlarımızın yaşam seviyesini artıran projeler üretmektir. İl Genel Meclisi’nde görev yapan tüm üyeler bu projelere sundukları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Çorum’un nüfusunda artış yaşandığını hatırlatan Milletvekili Ceylan, “Nüfusumuzdaki bu artış, en azından Çorum’un bölgesinde psikolojik bir üstünlük elde etmesini sağlıyor. Bizim önceliğimiz özel sektörün Çorum’a daha fazla yatırım yapmasını sağlamaktır. Meselâ Sayın Ahmet Ahlatcı’nın Volkswagen’i Çorum’a getirme çabalarını takdire şayan bir hamle olarak değerlendiriyor ve destekliyorum. Ahmet Ahlatcı gibi girişimcilerimizin sayısının artmasını arzuluyorum.” ifadelerini kullandı.

Birlik ve beraberliğin sağlanması hâlinde Çorum’da yatırımların daha da artacağına inandığını vurgulayan Milletvekili Ceylan, “Yeni yatırımlarla beraber Çorum göç veren değil, göç alan bir il hâline gelecektir.” dedi.

Son olarak konuşan Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise İl Genel Meclisi üyelerinin performansından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki süreçte de hep birlikte daha güzel işler yapacağımıza inanıyorum.” dedi. (Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim