Ahlatcı Kuyumculuk’un Eğridere Çarşısı’nda bulunan iki mağazasında 14 Şubat Sevgililer Günü kapsamında farklı bir etkinlik düzenlendi. Vatandaşların Sevgililer Günü nedeniyle yoğun alışveriş yaptığı Ahlatcı Kuyumculuk, bu güne özel Çorumlu gençlerden oluşan bir grupla gün boyu konser verirken, Ankara’dan özel olarak getirilen ünlü sokak karikatüristleri de vatandaşların karikatürlerini çizdi. Bilal Akay, Muhammer Akten, Burak Akerdem ve Rüstem Yılmaz’dan oluşan sokak sanatçıları vatandaşlardan büyük ilgi gördü.
Hem Saat Kulesi karşısında hem de Eğridere Çarşısı’ndaki şubelerinin girişine kalp şekli ile farklı bir görüntü sergileyen Ahlatcı Kuyumculuk adına konuşan Halkla İlişkiler Müdürü Elif Aslan, Sevgililer Günü’nün insanların sevdiklerine duygularını hatırlattıkları, yüreklerini açtıkları gün olduğunu hatırlattı.
“Sevgililer Günü’nün daha geniş anlamı ise, sevgi günü. Tüm insanları sevme ve bu sevgiyi ifade etme günü. İşte bu anlamlı günde, Ahlatcı Kuyumculuk olarak farklı bir sunumla müşterilerimizle ve hemşehrilerimizle bütünleşmek istedik” diyen Aslan, bugüne özel hediyeler ve promosyonların dışında sokak konsepti çerçevesinde canlı müzik dinletisi ve karikatüristlerle Sevgililer Günü'nü renklendirmeye, farklılaştırmaya çalıştıklarını ifade etti.
(Volkan SINAYUÇ)








Editör: TE Bilisim