Ahlatcı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Dünya Kadınlar Günü nedeniyle, Altın Rafinerisi çalışanlarının eşlerine çok şık, çok zarif bir jest yaptı.

Kadınları dün rafineride ağırlayan Ahlatcı, kendilerine birer gram altın, çocuklarına ise oyuncak armağan etti.

Toplantıda, Ahlatcı’nın eşi Sibel Ahlatcı, Holding Başkan Vekili oğlu Ahmet Emin Ahlatcı ve Otomotiv Grubu’nun Başkanı olan kızı Yağmur Ahlatcı Yiğittaşçı ile rafineri yöneticileri de hazır bulundu.

Kadın çalışanlarına ve erkek çalışanlarının eşlerine hitap ederken, “Her zaman ifade ettiğimiz gibi, biz bir aileyiz. Çalışma arkadaşlarımızın eşleri olarak, sizler de bu ailenin bireylerisiniz. Dolayısıyla, sizleri evinizde ağırladığımızı düşünüyoruz.” diyen Ahmet Ahlatcı, sözlerini şöyle sürdürdü:

“SEVGİ, ŞEFKAT, MERHAMET”

“Gerek özel, gerekse iş yaşamımda, kadına daima hak ettiği değeri vermeye çalışan bir insan oldum.

Çünkü, kadınlarımızın, yüreklerindeki sevgi, şefkat ve merhametle, adalet ve iyilik duygusuyla, dünyamızı güzelleştirdiklerini, Çorum’umuzun ve Türkiye’mizin güzel geleceğini onların kuracaklarını biliyorum.

Zira, gelecek kuşaklar onların sevecen, barış ve kardeşlik duygusu aşılayan, Yaratan’dan ötürü tüm yaratılanları sevmeyi öğreten, özgüven kazandıran, şifalı, bereketli, zarif ellerinde yetişecek.

Onun için, kadınlara, sizlere sonsuz güven duyuyorum.”

“KAHRAMAN ASKERLERİMİZİ ALLAH MUZAFFER KILSIN”

Kadınlara eşve çocuklarıyla, aileleriyle mutlu bir yaşam dileğinde bulunan Ahlatcı, konuşmasının sonunda Afrin şehitlerine de değinerek şunları söy

ledi:

“Yaşadığımız günlerin hassasiyeti içinde, ülkemizin birliği, beraberliği ve bölünmezliği uğruna sınırlarımız dışında kanları, canları pahasına çarpışan kahraman askerlerimizi muzaffer kılmasını Yüce Allah’tan diliyorum.

Şehitlerimizi saygı, şükran ve rahmetle anıyorum.”

(Bülent USLU)

Editör: TE Bilisim