AK Parti İl Başkanı Ahlatcı ve beraberindeki heyet bu kapsamda Çorum’un Laçin, Dodurga ve Osmancık ilçelerini ziyaret etti. Parti yöneticileriyle birlikte gittiği ilçelerde hem teşkilatlara hem de esnafa ziyaretlerde bulunan Yusuf Ahlatcı, hastaneleri de ihmal etmedi.

Ziyaretlerde ilçelerin sorunları ve taleplerini de dinleyerek notlar alan Ahlatcı, tüm Çorumluları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanında durmaya davet etti. Birlik beraberlik içinde milletle birlikte devletin yükselmeye devam edeceğini bildiren Ahlatcı, teşkilatların yöneticilerine de yaptıkları gönül ziyaretlerine teşekkür etti.

Laçin Belediye Başkanı İdris Görükmez, Dodurga Belediye Başkan Vekili Birol Saltay’ı da ziyaret ederek bir süre görüşen Ahlatcı ve beraberindeki heyet Laçin Özel Bakım Merkezi’nde tedavi gören vatandaşları da ziyaret ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın selamlarını iletti.

Osmancık Devlet Hastanesi Başhekimi Halise Babayiğit, doktorlar, hastane personeli ile buluşarak hizmetleri için teşekkür eden Ahlatcı ve beraberindeki heyet hastanede tedavi gören vatandaşlarla çocukları da ziyaret ederek “Çocuk servisinde tedavi gören minik kardeşlerimizi ve ailelerini ziyaretimizde geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah acil şifalar versin. İstek ve arzularını alarak Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın selamlarını ilettik. Ayrıca Osmancık Devlet Hastanemizin Dahiliye servisinde tedavi gören hastalarımızı ve ailelerini ziyaretimizde geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Allah acil şifalar versin. İstek ve arzularını alarak Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın selamlarını ilettik” dedi.

Dodurga Esnaf ve Sanatkarları Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı ve üyelerini de ziyaret eden Yusuf Ahlatcı ilçede esnaf ziyaretinde de bulundu. AK Parti heyeti daha sonra ise Dodurga Devlet Hastanesi’nde doktor, personel ve vatandaşlarla biraraya geldi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim