AHL Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin önemli ünitelerinden biri; Synergym Fitness & Wellness Club, bugün saat 14.30’da hizmete açılacak.

Tüm Türkiye’de sağlığına önem veren kişileri kaliteli fitness ve wellness uygulamalarıyla buluşturan spor merkezinin, 5.500 metrekarelik alana sahip olduğu ve 5 milyon dolara malolduğu bildirildi.

Tesis, Ahlatcı Grup ile Sinerji Spor Sağlık A.Ş. tarafından gerçekleştirildi.

Synergym Fitness & Wellness Club kurucu ortaklarından Tuna Kavuran, Çorum’da bir ilk’e imza attıklarını belirterek, “Ahlatcı Grup ve AHL Park’ın da büyük katkıları ve işbirliğiyle, dünya standartlarında bir tesisi Çorum’a kazandırdık. Yola çıkış amacımız Anadolu’da egzersiz bilincini arttırmak, insanların kendilerine vakit ayırmasına öncülük etmek. Bu noktada, Çorum insanına hak ettiği kalite ve hizmeti sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Son teknoloji koşu bantlarında televizyon ve internet bulunduğunu belirten Kavuran, tüm teknolojik yenilikleri ve en ileri derecede hijyeni hizmete sunduklarını, karma ve bayanlar bölümünde, fitness center, crossfit, masa tenisi, kapalı yüzme havuzu, jakuzi, Türk hamamı, sauna, buhar odası, dinlenme odası, aletle pilates stüdyosu, spinning bulunduğunu anlattı. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim