AHL Park Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin önemli ünitelerinden Synergym Fitness & Wellness Club, Çorumluların hizmetine açıldı.

Açılışta, Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ahlatcı, Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı, Synergym Sahibi Atlas Yatırım’ın Yönetim Kurulu Başkanı Nusret Argun, Synergym Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Tuna Kavuran, Ahlatcı Grup Proje Müdürü Ayhan Kocabaş, Synergym İşletme Müdürü Serkan Aydoğan, Synergym Mimarı Ufuk Elik, Spor ve Wellness Müdürü Esra Tezcan, Fitness Segment Müdürü Özgür Güngör, Anar Spor Yetkilisi Hacı Anar, Atlas Grup çalışanı Recep Altunok, Misafir İlişkileri Sorumlusu Durmuş Bayar hazır bulundu.

Nusret Argun, Synergym’in Konya dışında ilk tesisini Çorum’da açtıklarını, AHL’deki tesisin Konya’dan daha büyük olduğunu belirterek, “Böyle görkemli bir tesisi, böylesine güçlü bir ekiple hizmete sunduğumuz için çok mutluyum” dedi.

Genel Müdür Tuna Kavuran da, sağlığına önem veren kişileri kaliteli fitness ve wellness uygulamalarıyla buluşturan spor merkezinin, 5.500 metrekarelik alana sahip olduğunu ve 5 milyon dolara malolduğu bildirdi.

Tuna Kavuran, Çorum’da bir ilk’e imza attıklarını belirterek, “Ahlatcı Grup ve AHL Park’ın da büyük katkıları ve işbirliğiyle, dünya standartlarında bir tesisi Çorum’a kazandırdık.” dedi.

İşletme Müdürü Serkan Aydoğan ise, son teknoloji koşu bantlarında televizyon ve internet bulunduğunu, tüm teknolojik yenilikleri ve en ileri derecede hijyeni hizmete sunduklarını, karma ve bayanlar bölümünde, hamam, sauna, buhar odası, dinlenme odası, yüzme havuzu, fitness center,  plates, grup egzersizleri, zumba, aerobik, yağ ölçümü, özel eğitmenlik hizmetleri bulunduğunu bildirdi.

(Esra ESEN)

Editör: TE Bilisim