Açıldığı günden bugüne kadar Çorumluların en gözde mekanlarından biri haline gelen AHL Park AVM ve Yaşam Merkezi ünlü bir sanatçıyı daha hayranlarıyla buluşturacak.

Küçük yaşlardan beri müziğe olan ilgisi ve henüz 8 yaşındayken katıldığı ses yarışması ile dikkat çeken ve son dönemde yaptığı “Canavar”, “Okyanus” ve ve “Nabız 180” isimli albümleriyle milyonlarca hayran kitlesine sahip olan İzmirli sanatçı Derya Uluğ 18 Kasım 2017 Cumartesi günü Çorum’a geliyor.

Türkçe Pop tarzında söylemesine rağmen Jazz ve Türk Müziği, Opera gibi bir çok dalda geniş bir repertuarı bulunan, Alaaddin Yavaşça’dan eğitim alan ve 3 yıl Ebru Gündeş’in vokalistliğini yaptıktan sonra 2016 yılında ilk albümünü çıkaran Derya Uluğ, aynı yıl Altın Kelebek Ödülleri’nde “En İyi Çıkış Yapan Solist” ödülünü kazanmıştı.

Çorum’da AHL Park AVM’de 18 Kasım günü saat 16.00’da sahne alacak olan Derya Uluğ’un bir saat boyunca en sevilen şarkılarını hayranları için seslendireceği belirtilirken, etkinliğe tüm Çorumlular davet edildi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim