Cumhuriyet Haftası dolayısıyla AHL Park’taki ilk etkinlik Cumartesi günü Çorum İş Kadınları Derneği’nin organizasyonunda yapıldı.

Küçük yaşta okutulmayan kız çocuklarına farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte AHL Park müşterilerine perküsyon gösterisi sunuldu.

Aynı gün Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin müzik korosu ve dans gösterisi de vardı. Bahçeşehirli öğrenciler, AHL Park zemin katında izleyicilere Cupsonf- Orff gösterisi, ritm vals ve Cumhuriyet şapkaları defilesi sundular.

Pazar günü ise Carmen Sirki üç ayrı seansta izleyicilerle buluştu. İllüzyon ve çeşitli akrobasi gösterilerinin yer aldığı Carmen Sirki’ni başta çocuklar olmak üzere AHL müşterileri büyük bir ilgiyle izledi.

Öte yandan hafta sonu iki gün boyunca gerçekleştirilen “Çocuk atölyeleri”ne katılan minikler, ahşap saat kutusu boyama ve strafordan Türkiye haritası yapımı gibi birbirinden güzel çalışmalara imza attılar.

Çorum İş Kadınları Derneği tarafından, küçük yaşta okutulmayan kız çocuklarına farkındalık yaratmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte AHL Park müşterilerine perküsyon gösterisi sunuldu.

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinin dans gösterisinden…

Bahçeşehir Koleji öğrencilerinden oluşan koro, AHL müşterilerine birbirinden güzel şarkılar seslendirdi.

Carmen Sirki’nin illüzyon gösterisinden…

Carmen Sirki’ne özellikle çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Cumhuriyet’in 94. Kuruluş Yıldönümü ve 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında AHL Park’ta iki gün boyunca gerçekleştirilen “Çocuk Atölyesi”, minik öğrencilerin yaratıcılıklarını ortaya koymaları açısından güzel bir fırsat doğurdu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim