1 Kasım 2017 - 14 Şubat 2018 tarihleri arasında her 75 TL’lik alışverişe bir çekiliş hakkı verilen kampanya kapsamında verilecek olan Skoda ve Seat marka iki otomobilin sahipleri kur’a ile belirlendi.
AHL Park’ta bugün 17:00’de Çorum 2. Noter Başkatibi Ebubekir Bulat huzurunda yapılan çekilişte, Çorum’dan Yeşim Yücel isimli talihli Skoda Süperb kazanırken, Osmancık’ta yaşayan Abdullah Güngör ise Seat Ibıza’yı kazanan şanslı isim oldu.
Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı’nın yanı sıra çok sayıda kişinin merakla takip ettiği çekiliş sonunda talihli isimler araç anahtarlarını AHL Park Alışveriş Merkezi Müdürü Cihangir Özdemir’in elinden aldılar.
Öte yandan AHL Park yetkilileri, otomobil kampanyasında 320 bin 106 çekiliş hakkı sayısı verildiğini belirttiler. 

Çekiliş kürelerinin başına etkinlik alanında bulunan 6 katılımcı geçti.

Çorum’da yaşayan sınıf öğretmeni Yeşim Yücel, çekilişin hemen ardından telefonla bağlantı kurularak AHL Park’taki etkinlik alanına davet edildi. Yeşim Yücel, aracını teslim almaya nişanlısı Okan Gökşen’le birlikte geldi.

Çekilişi, eşi Lütfiye Hatice Güngör’le birlikte takip eden Osmancıklı güvenlik görevlisi Abdullah Güngör ise numarasını görür görmez sahneye fırladı.


Otomobil çekilişini Ahlatcı Grup Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ahmet Emin Ahlatcı da (Önde, solda) izledi.

(Recep SERBES

Editör: TE Bilisim