AHL Park AVM’de 15 Kasım -10 Mart tarihleri arasında toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş karşılığında verilen kuponla ziyaretçiler AUDİ A3 veya diğer hediyelerden birini kazanma şansı yakalamıştı. 16 Mart 2019 tarihinde Milli Piyango ve Noter yetkililerinin huzurunda yapılan çekilişte ise talihliler belirlenmişti.

AHL Park’tan Audi A3 model araç kazanan Sidre Nil Yanık ve diğer talihliler ödüllerini 26 Mart itibariyle teslim aldılar. Büyük ödülün sahibi olan Sidre Nil Yanık AHL Park AVM yönetimine teşekkür ederek tekrar mutluluğunu dile getirdi.

AHL Park AVM Müdürü Ayhan Kocabaş ise Çorum’un tek alışveriş ve eğlence merkezi olan AHL Park’ın araç kampanyalarına devam edeceğinin belirterek “AHL Park AVM’de ziyaretçilerimiz alışveriş keyfini doyasıya yaşayıp bunu da kâra dönüştürebilirler. Ulusal ve uluslararası yeni markalara ev sahipliği yapan bir AVM olarak kampanyalarımız bundan sonra da devam edecektir. Talihlilerimize güzel ve bol alışverişli günlerde hediyelerini güle güle kullanmalarını temmeni ederiz” dedi.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim