Çorum’un ilk ve tek alışveriş merkezi AHL Park’ın geçtiğimiz günlerde düzenlediği araç kampanyası ile verilen iki Skoda otomobil, kazanan talihlilere teslim edildi.

10 Nisan - 30 Haziran tarihleri arasında toplamda 75 TL ve üzeri alışveriş karşılığında çekiliş kuponu verilen ziyaretçiler, iki Skoda araçtan birini kazanma şansı yakalamıştı.

Kampanya kapsamında kur’aya katılma hakkı elde eden 373 bin 81 kişi arasından yapılan çekilişte 072800 numaralı biletin sahibi Nefise Boran, Skoda Octavia marka aracın asil talihlisi olurken, çekilişte Skoda Rapid marka otomobilin talihlisi ise 043579 numaralı biletin sahibi Bekir Batkın olarak belirlenmişti.

8 Temmuz tarihinde AHL Park’ta Milli Piyango yetkilisi Büşra Şentürk ve Noter Ebubekir Bulat gözetiminde yapılan çekilişte ayrıca, son dönemde “Vurur yüze ifadesi, bulur seni bitanesi” adlı şarkıyla popüler olan Merve Özbey de sahne alarak Çorumlu hayranlarına mini bir konser sunmuştu.

Skoda talihlileri Nefise Boran ve Bekir Batkın, Cuma günü gerçekleştirilen bir törenle araç anahtarlarını AHL Park AVM Müdürü Cihangir Özdemir’in elinden aldılar.

Devlet memuru olan Nefise Boran, yakın zamanda bir otomobil satın almayı plânladığını belirterek, çekilişte kazandığı aracın bu bakımdan çok önemli bir ihtiyacını karşıladığını söyledi.

Skoda Rapid talihlisi olan ve uzun yıllardır Almanya’da yaşayan Bekir Batkın ise zaten bir aracının bulunduğunu dile getirerek, kazandığı bu yeni otomobili satmayı düşündüğünü ifade etti.

AHL Park AVM Müdürü Cihangir Özdemir de Çorum’un tek alışveriş merkezi olan AHL Park’ın araç kampanyalarına devam edeceğini belirterek, “Çorum’daki vatandaşlar alışveriş keyfini doyasıya yaşayıp bunu kâra dönüştürebilirler. Ulusal ve uluslararası yeni markalara ev sahipliği yapan ve marka karmasını sürekli genişleten bir AVM olarak şimdiye kadar toplamda 7 araç verildi. Araç kampanyalarımız bundan sonra da devam edecektir. Araç sahiplerine kazasız belasız sürüş temenni ediyorum.” şeklinde konuştu.

(Recep SERBES)

Editör: TE Bilisim