AHL Park Alışveriş Yaşam ve Eğlence Merkezi, yeni tip koronavirüsle mücadelede Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından hazırlanan hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol belgelendirme programı standartlarını sağlamasıyla ‘TSE Covid -19 Güvenli Hizmet Belgesi’ni teslim aldı.

AHL Park AVM Genel Müdürü Ayhan Kocabaş; “TSE’nin AVM’mize verdiği bu ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ ziyaretçilerimizi daha huzurlu ve güvenli bir şekilde AVM’mizde ağırladığımızın kanıtıdır. Bugüne kadar oluşturmuş olduğumuz sağlıklı ortamımızı Çorum halkına belgelendirmiş olmanın gururunu yaşıyoruz” diye konuştu.

AHL Park AVM’nin Türkiye’de ilk vakaların görülmesinden itibaren aldığı önlemler ve oluşturduğu eylem planları ile tüm tedbirlerle çalışmalarına devam ettiğini belirten Genel Müdür Kocabaş, ayrıca AVM personeline gerekli eğitimlerin verilerek sertifikalandırıldığını, Covid 19 salgını ile mücadele ederken ilk önemsedikleri konunun ziyaretçilerle çalışanların sağlığı olduğunu açıkladı.

AHL PARK AVM’nin güvenli ve sağlıklı bir ortam sağlamak için ülkede Türk Standartları Enstitüsü’nün firmalar için hazırladığı hijyen, enfeksiyon önleme ve kontrol programındaki tüm gerekliliklerini yerine getirdiğini de belirten Kocabaş, “AHL Park AVM güvenli hizmet belgesi için başvurusunu yapmıştı. Tüm standartlara tam uyum sağlayan AHL Park ‘Güvenli Hizmet Belgesi’ni de almış oldu. Hizmet ve faaliyetlerinin güvenilir, hijyenik ve salgından etkilenmeyen bir ortamda yürüttüğümüz böylece tescillenmiş oldu” dedi.

(Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim