Adalet ve Kalkınma Partisi MKYK Üyesi Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan’ın Aralık ayının ilk günlerinde yaptığı girişimlerle Ahi Evran Sanayi Şehri projesinde ardından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi arasında protokol imzalanmıştı. 
Gelinen son aşamada ise Ahi Evran Sanayi Şehri Kooperatif Başkanı Yalçın Kılıç ve yönetimi 31 Aralık 2020 günü bakanlığa ilk taksidi yatırarak Ahi Evran Sanayi Şehri’nin ilk adımını da atmış oldu.

“ÜYELERİN İNANCI BİZE GÜÇ VERDİ”
Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi Başkanı Yalçın Kılıç, bakanlığa ilk taksitin yatırıldığını belirterek kendilerine inanarak hiçbir zaman güvenini kaybetmeyen üyelere teşekkür etti.
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Yalçın Kılıç; ‘’Ahi Evran Sanayi Şehri Yapı Kooperatifi olarak verdiğimiz mücadelenin sonuçlarını almanın mutluluğunu yaşıyoruz. 2021 yılı bizim için ve bizlere inanan üyelerimiz için çok önemli bir yıl olacak. Üyelerimiz inandı, Allah’ta nasip etti bu gururu bizlere yaşattı. Ahi Evran Sanayi Şehrimizin arsa bedeli olan ilk taksitimizi yatırdık. Çorumumuza hayırlı uğurlu olsun. Biz işimize besmele ile başlar, şükür ile bitiririz. Bize inanan üyelerimize ve bu yolda esnafın yanında olan herkese teşekkür ediyoruz’’ şeklinde konuştu.
(Haber Merkezi)
 

 

Editör: TE Bilisim