Saadet Partisi’nin milletvekili adayları bu kapsamda Osmancık’ta bazı ziyaretlerde bulunarak, yurttaşlarla bir araya geldiler.
Millî İttifak’ın iktidar olması hâlinde hayata geçirilecek projelerden söz eden ve Osmancıklar’dan destek isteyen Ahmet Bölükbaş, ülkenin en büyük sıkıntılarından birinin geçim sıkıntısı ve haksız gelir dağılımı olduğunu söyledi. Ağır vergilerin esnaf ve işveren kesiminin belini büktüğünü vurgulayan Bölükbaş, “Çok şükür ki bu adaletsizliğe dur diyecek Millî Görüşçüler var. Biz, halka hizmet Hakk’a hizmettir inancıyla sizin huzurlarınızda söz veriyoruz. Yaşanabilir bir Türkiye, yeniden büyük Türkiye ve yeni bir dünya kurmak için kolları sıvadık. Tekrar tarih yazmak için 7 Haziran Seçimleri’nde oylarınızı ve dualarınızı bekliyoruz.” diye konuştu.
Saadet Partisi Çorum 2. Sıra Milletvekili Aday Yusuf Yıldız da 7 Haziran Genel Seçimleri’nin önemine dikkat çekerek, “Her seçim önemlidir fakat bu seçim hepsinden daha önemli.” dedi. AKP’nin icraatlarını da eleştiren Yusuf Yıldız, “Şatafatlı saraylar, duble yollar, gösterişli adliye binaları yapmakla ve cezaevlerinin sayısını artırmakla hizmet ettiklerini sanıyorlar. Memlekete hayrı dokunmak isteyen cezaevi ya da adliye değil, üretim yapacak fabrikalar kurmalı.” ifadelerini kullandı.
Bir diğer Milletvekili Adayı Osman Tavlı ise ülkedeki işsizliğe dikkat çekerek, “İktidara geldiğimizde 12 yıllık eğitim sistemini gözden geçireceğiz. Hiçbir genç kardeşimizi işsiz bırakmayacağız. Yeniden Ağır Sanayi Hamlesi’ni başlatarak Anadolu Kaplanları’nı ayağa kaldıracak ve aziz milletimizi dışa bağımlılıktan kurtaracağız.” şeklinde konuştu.



(Haber Merkezi)
Editör: TE Bilisim