Sokak ortasında 1,5 aylık hamile kadını 3 yerinden bıçaklayan E.D. (26), tutuklanarak cezaevine gönderildi. 20 yaşındaki genç kadının ise, bebeğini kaybettiği ve hayati tehlikesinin de devam ettiği haber alındı.
Olay Cumartesi günü Çorum'un Gülabibey Mahallesi'nde meydana geldi.
İddiaya göre 1.5 aylık hamile olan B.T., yolda yürüdüğü sırada bir kişi tarafından vücudunun çeşitli bölgelerinden bıçaklanarak ağır yaralandı. Kanlar içerisinde yerde kalan kadın, çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Çorum Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak hemen ameliyata alındı. Saldırının ardından olay yerinden kaçan şüpheli ise Sungurlu’da bir firmaya ait otobüse binip kaçmak isterken polis tarafından yakalandı.
Gözaltına alınan zanlı, sorgusunda suçunu itiraf etti. E. D. ifadesinde B. T’nin Van'da imam nikahlı olarak yaşadığı ağabeyini terk ettiği için kızdığını ve yengesiyle görüşmek için Çorum'a geldiğini, ancak başka bir insanla burada yaşadığını öğrendiği için aralarında tartışma çıktığını, bunun üzerine yengesini bıçakladığını söylediği öğrenildi.
Hastane yetkilileri B.T'nin hayati tehlikesinin sürdüğünü, bebeğini ise kaybettiğini bildirdiler.
E.D, tutuklanarak Çorum L Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.



(Yusuf ÇINAR)
Editör: TE Bilisim