Çorum’da Ak Parti Belediyeciliğinin en güzel örneğinin gösterildiğini kaydeden Karadağ, “Çorum Belediyemize, Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyorum. Her bastığımız yerde şehitlerimizle ilgili kalıntıların olduğu bir yer olan Çanakkale’ye giden dokuzuncu sınıf öğrencilerimize hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah yollarını açık etsin.

Afrin’de Türk Bayrağı’nın dikilmesinde sonsuz mücadele eden, kahramanlık örneği gösteren askerlerimize, ordumuza ve Başkomutanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a ne kadar teşekkür etsek azdır. 18 Mart’ta Çanakkale Zaferinin kutlandığı bir ortamda, ikinci bir zafer olarak da Afrin’in terör belasından kurtarılmasının zaferini yaşamış olduk. Bugünkü kafilenin de Çanakkale’ye gitmesini anlamlı buluyorum.

Belediye Başkanımızla ve il teşkilatımızla birlikte bir organizasyon yapıyoruz. İkinci defa Afrin’e destek amacıyla Perşembe akşamı buradan yola çıkacağız. Cuma orada olacağız. Kalbimiz, gönlümüz, desteğimiz her zaman oralarda oldu ve olmaya devam edecek” diye konuştu. (Haber Merkezi)

Editör: TE Bilisim