Ziyarete Anadolu Eğitim Sendikası İl Başkanı Nihat Örs ve Yönetim Kurulu üyeleri Kenan Taşkın, Yüksel Say, Gazi Gevşek, Ömer Faruk Alkan’ın katıldı. AES İl Başkanı Nihat Örs, Baro seçimlerinin Çorum ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ederek Baro Başkanı Kenan Yaşar’a başarılar diledi.

Hukukun üstünlüğünün toplum için vazgeçilmez bir unsur olduğunu kaydeden Örs “ Hukuk alanındaki uygulamalar ülkenin geleceğini etkileyen önemli unsurlar. Hukuka hepimiz güvenirsek toplumsal barış da sağlanmış olur. Bu anlamda güzel hizmetlere imza atacağınıza inanıyor ve başarılar diliyoruz.” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Baro Başkanı Yaşar, üzerlerine düşen görevi en iyi şekilde yapmaya gayret edeceklerini belirterek, “'Baro’da Bir İlk, Baro’da Birlik' sloganı ile girdiğimiz seçimlerde arkadaşlarımızın desteği ile başarılı olduk. Bu seçimlerde kazanan Baro olmuştur. Sorumluluklarımızı bilerek bu yola çıktık. Hukuk ve eğitim bir toplum için önemli alanların başında geliyor. Biz hukukta siz eğitimde üzerimize düşeni yaptığımızda daha iyi bir gelecek için görevimizi yerine getirmiş olacağız” şeklinde konuştu.

(Volkan SINAYUÇ)

Editör: TE Bilisim